Dünyanın en büyük iyilik koşusu Arsuz’da

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs’ta tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2019’a Arsuz ev sahipliği yapacak.

Arsuz Kaymakamlığı, Yükselik Koleji ve İskenderun Gençlik Merkezi’nin de proje ortağı olduğu ve ‘Koşamayanlar için koş’ sloganıyla 12 ülkede aynı anda gerçekleştirilecek olan Wings for Life Dünya Koşusu Arsuz’da Madenli balıkçı barınağındaki rotasyonla başlayacak ve gidiş – dönüş 5591 metre olarak gerçekleşecek.

Hem koşucular, hem de tekerlekli sandalye kullananlar için eşsiz ve küresel bir hareket olan yarışların Arsuz’da gerçekleşecek olan etabı için yapılan duyuru şöyle: “5 Mayıs 2019’da, Türkiye Wings for Life Dünya Koşusu katılımcıları, HATAY’da da birlikte koşabilirler. Yarış tam olarak 14: 00’da başlıyor. Sanal Catcher Car, 14 km / s’de başladıktan 30 dakika sonra kalkış yapıyor ve son sporcuların yakalanmasına kadar hızını düzenli olarak arttırıyor. Tüm bağışların % 100’ü ve giriş ücretleri doğrudan omurilik araştırma projelerine gitmektedir. Wings for Life Dünya Koşusu, omurilik yaralanması olan insanlar için bir fark yaratıyor – şimdi koşmanın sizin yaşamınızı nasıl değiştirdiğini bilmek istiyoruz! Hatay’a ait deniz kıyısında bulunan Arsuz / Madenli balıkçı barınağında rotasyon başlayacak. Başlangıç noktası 2814 m ve gidiş dönüş toplam olarak 5591 m’dir.  Kayıt için: https://www.wingsforlifeworldrun.com/tr/en/app-run-hatay/

Bir cevap yazın