Böyle bir ‘dost’ az bulunur!

Yerel seçim çalışmaları boyunca CHP’nin tüm etkinliklerine katılan ve destekleriyle CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’i hiç yalnız bırakmayan Ahmet Bilir gönülleri fethetti. Belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra hazırlanan belediye meclis üyeleri listesinde adı olan fakat daha sonra başkan adayından habersiz listeden silinen Ahmet Bilir, kendisine yapılan yanlışa rağmen tam bir nefer gibi çalışarak, örnek bir insan profili çizdi.

Arsuz’a bağlı Akçalı Mahallesi’nin dürüst, çalışkan ve saygın isimlerinden biri olan Ahmet Bilir, partinin çalışmalarına eşiyle katılıp, Dr. Asaf Güven’e tam destek veriyor. Ahmet Bilir, hem iyi bir insan, hem de iyi bir partili olduğunu ortaya koyarken, vefalı kişiliğini de ispatladı.

Türkiye’nin aydınlık yarınlarına olan inancı ve Atatürkçü kimliğiyle Arsuz’u karış karış gezen ve CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in yol arkadaşı olan Ahmet Bilir, “Makam veya mevki değil, böylesine dürüst ve çalışkan bir belediye başkan adayının ardından gitmeyi bir onur sayıyorum” dedi.

Bölgenin sevilen ve sayılan ismi Ahmet Bilir’i bu yorucu çalışmalarında eşi Gökben Bilir de yalnız bırakmıyor. Candan ve samimi kişilikleriyle herkesin takdirini kazanan Gökben-Ahmet Bilir çifti bu yorucu çalışmalarda el ele en ön safta yeralıyor. 

Bir cevap yazın