Millet Parkı’nın minik konukları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 5 Temmuz İlk Okulu öğrencilerini İskenderun Millet Parkı’nda konuk etti. Dünya Su Günü dolayısıyla parkın içerisinde bulunan biyolojik göleti inceleyen minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil, parkın bir çok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacağını söyledi.

Millet Parkı’nın tüm İskenderunluların olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Okullarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, vatandaşlarımız Millet Parkı’na gelerek çeşitli etkinlikler aktiviteler düzenleyebilir. Bu park kentin yeni gözdesi. İçerisinde bir çok faaliyetin yapılabildiği bir ortama sahip” dedi.

“Parkımıza sahip çıkalım”

Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Belediye olarak bir çok yatırı,m yeni parklar ve yeni yaşam alanları yaptık.Tüm bu yapılan hizmetlere halkımızın sahip çıkması lazım. Çünkü bu alanlar ortak kullanım alanlarıdır. Bu vesile Dünya su günü nedeni ile Millet Parkına gelen minik öğrencilerimizi konuk ettik. Hep birlikte daha güzel aktiviteler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın