Bahar Şenliği’nde umuda kapı açtılar!

İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ‘Bahar Şenlikleri ve Kan Bağış Kampanyası’ yoğun ilgi gördü.

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nuray Cengiz ve Kan Bağışı Kulüp Danışman Öğretmeni Leyla Karakurt tarafından organize edilen Kan Bağışı kampanyası, Okul öğretmenleri, veliler, öğrenciler ve misafirler tarafından ilgiyle karşılandı.

Kan Bağış Kampanyasına gösterilen ilgiden oldukça mutluluk duyduklarını dile getiren Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Leyla Karakurt; “Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kurulu olarak proje kapsamında, ‘Kan Bağışı Kampanyası’ düzenledik. Kampanyamız üç aşamalı gerçekleşti. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte güzel bir pano düzenledik. Pano arkasından ikinci aşamada kan bağışı ile ilgili soru işaretleri merak edilenler, bilinmeyenler konusunda aydınlatıcı bilgi verme amaçlı eğitim programı düzenledik. Öğrencilerimizin velileri, öğretmenlerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımı ile Kan bağış kampanyamız yoğun katılımla gerçekleşti. Emeği geçenlere ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın