Akçay’da Tosyalı fırtınası esti!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilki Akçay’da gerçekleştirilen mitingde fırtına gibi esti.

Akçay’da yoğun kalabalıkla gerçekleşen mitinge Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, meclis üyesi adayları ve Akçay, Fatih Sultan Mahallesi halkı katıldı.

“31 Mart Hatay için bir milat”

Coşku, sevinç ve heyecanın yaşandığı mitingde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirtti. Daha sonra büyük bir coşku heyecan ve havai fişeklerle kürsüye gelen Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını belirterek, İskenderun’a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü verdi.

Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde İskenderun’a dair hedeflerini anlatan Fatih Tosyalı, “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

“Hal esnafı sıkıntısını dile getirdi”

Akçay’da gerçekleşen miting sonrası günü birlik ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sabahın erken saatlerinde Sebze Hali esnafı ile bir araya geldi.

Esnafla sohbet eden Tosyalı, “Bizleri sıcak bir ilgi ile karşılayan Hal esnafımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bulunan esnaf kardeşlerimizin birinci kalite ürünleri sattığına şahit olduk. Hepsine helalinden bol rızık temenni ediyorum. Ben özellikle hal esnafı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde kendilerini ziyaret ettim. Sağ olsunlar, çok sıcak bir ilgi ile karşıladılar. Esnaf arkadaşların yakın ilgi ve alakasını gördüm. Bu ziyarette hal ile ilgili, çalışma koşulları ile ilgili ve fiziki yapı ile ilgili sorunlarını dinledim. Yakından müşahede ettim. İnşallah göreve geldiğimizde buradaki eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında HBB ile birlikte destek olacağız. Onların önündeki engellerin açılması noktasında, onların sorunlarının giderilmesi noktasında, fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında buradaki yönetim ile birlikte elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın