Tosyalı, hizmete ‘İSTE’kli!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi mahalle gezilerini sürdürüyor, kurumları ziyaretleri yaparak, pazar esnafının talep ve beklentilerini dinliyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İSTE Petrol Mühendisliği Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya katılan Tosyalı, İskenderun’da gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri tek tek öğrenciler ve öğretim kadrosuyla paylaşarak, “İskenderun’un menfaatleri her şeyin önünde geliyor, bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz. İSTE ile halkımızı bütünleştireceğiz” dedi.

İSTE ziyareti sonrasında Öksel Yemekçilik’in sahibi Hüseyin Öksel ile de bir araya gelen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra sırasıyla İsmet İnönü, Gürsel, Kocatepe, Esentepe ve Süleymaniye mahallelerinde halkla buluştu.

“Asıl olan insanımızı huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmektir”

Yüzlerce vatandaşın meşalelerle karşıladığı Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Şehirlerin gelecekleri, oradaki yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Burada asıl olan insanımızı huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmektir. Belediye başkanı demek sadece bir yönetici değil yeri geldiğinde ana baba, yer geldiğinde abi-kardeş, yer geldiğinde sırdaş ve yeri geldiğinde dert dinleyip çare olan insan demektir. Bunun için insanların ihtiyaçlarını öngörebilmek, derdini olduğu gönüllere derman olabilmek bizim en büyük amacımızdır. Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan merkezli bir vizyonla ilçemiz yönetirken insanlarımıza ait değerleri her zaman koruyacağız. Biz bu hizmet ve gönül odaklı yolda çatışma değil uzlaşı, kutuplaşma değil bütünleşme, karalama değil iyi özellikleri öne çıkarma, ayrılık değil kavuşma, kayıp değil kazanım ve bilhassa projelerimizi ortaya koyarak hizmeti ön plana çıkararak gönüller ve kalpler kazanmaya geliyoruz. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm İskenderun halkına en derin saygı ve sevgilerim sunuyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın