Her adımında barış, her adımında Ali İsmail var!

Binlerce yıllık geçmişi ile onlarca medeniyeti topraklarında ağırlayan Hatay, Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü dolayısıyla düzenlenen barış koşusuna ikinci kez ev sahipliği yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenen 2. Hatay Barış Koşusu, Türkiye’nin dört bir yanından gelen koşuseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Atatürk Parkı’nda başlayıp Köprübaşı, Kemalpaşa, Kurtuluş, Saray, İnönü Caddeleri ile Yeloğlu Köprüsü güzergahlı 10 km’lik koşuda binlerce kişi BARIŞ için toştu.

7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği koşu renkli görüntülere sahne olurken, Hatay’a yakışan dostluk ve birliktelik dolu anların yaşandığı barış koşusunda kente misafir olarak gelenler hatıra panosunun önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

10 K ve 4 K olmak üzere iki ayrı kategoride dereceye giren koşuculara madalyaları takdim edildi.

İyi ki doğdun Ali İsmail Korkmaz!

Ali İsmail Korkmaz’ın anne ve babası Emel -Şahap Korkmaz ve abisi Gürkan Korkmaz’ın da katıldığı koşuda, Korkmaz Ailesi, doğum gününde Ali İsmail’in düşlerini paylaşan herkese barış koşusuna katılımlarından dolayı teşekkür ederek,  “Ali İsmail yaşasaydı bugün 25 yaşında olacaktı, oysa  hep 19 yaşında kaldı. O’nun pastanda her daim 19 mum üflenecek hep ağzımızda umut dolu şarkılar, yüzümüzde gülümsemesi olacak. İyi ki doğdun Ali İsmail! iyi ki!” diyerek, duygularını dile getirdi.

Bir cevap yazın