‘Safları sıkı tutun araya şeytan girmesin’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş’ın 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filmi sosyal medyayı salladı.

Hatay’ın kültürel zenginliklerini ve güzelliklerini yansıtan ve Başkan Savaş’ın esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülere de yer verilen reklam filmi vatandaşların oldukça ilgisini çekmeyi başardı.

Reklam filminde Karlısu Göleti ve Macera Parkı’ndan seçmenlere seslenen Başkan Savaş, “Doktorlukta tek tek insanlara faydam dokunuyordu, ama belediye başkanlığında bütün insanlara aynı anda emeğimin geçeceğini düşündüm.  Huzuru; adaleti sağlarsanız sağlarsınız, eşit paylaşım yaparsanız sağlarsınız, bir de kucaklaşırsanız sağlarsınız. Camiye gittiğinizde hoca, ‘Safları sık tutun araya şeytan girmesin’ der. Biz de birbirimize, sevdiklerimize, şehrimize, ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza ne kadar sıkı sarılırsak fitne o kadar az olur. Bu bahar Hatay kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

“Hatay’da kardeşlik ve demokrasi modeli ver”

Başkan Lütfü Savaş’ın reklam filmini sosyal medya hesabında “Birbirimize sarıldıkça güzelleşecek ülkemiz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız yeni dönemde de kardeşlik ve demokrasi modeli olmaya devam edecek! Sevgi kazanacak, Türkiyem kazanacak” mesajıyla yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Pazartesi günü saat 16.30’da Defne Şükrü Güçlü Bulvarı’nda gerçekleştireceği mitingde de Hataylılara seslenecek.

Bir cevap yazın