Hatay’a altın ambulans!

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen “2019 Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinden” biri Hatay’a geldi. Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, Ulusal ve Uluslararası düzeyde Acil Sağlık Hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmaya Afrin’deki hikayesi ile altın ambulans ödülü 112 çalışanı İnayet Motuk’un oldu.


22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden oylamaya katılan adayların başarı öykülerinin 10 ayrı kategoride oylandığı yarışmada en fazla oyu alarak dereceye giren adaylara Altın Ambulans ödülleri 23 Mart 2019 Tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel’de düzenlenecek olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası Resepsiyonun da takdim edilecek.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah Baltacı ”Bu yıl altıncısın gerçekleştirdiğimiz Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine yoğun ilgi oldu. Altın Ambulans geçen 6 yıl içerisinde Sağlık sisteminin klasikleri arasına girdi. Amacımız acil sağlık sisteminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa görünür kılarak acil sağlık hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunmaktır” dedi.
2019 Yılı Altın Ambulans Oylaması Sonucu Ödül Kazanan Adaylar ise şöyle Başkan Kategorisi Dr.Mustafa Dönmez, Başhekim Kategorisi Dr.Gülsün Ateş Doğan, Hemşire Kategorisi: Hilal Şengel, Sağlık Memuru Kategorisi: İbrahim Kılıç, Paramedik Kategorisi: İnayet Motuk, Acil Tıp Teknisyeni Kategorisi: Buket Şahin, Ambulans Sürücüsü Kategorisi: Mehmet Kenan Kaya, Öğrenci Kategorisi Selman Gümüş ve Ekip Kategorisi Tekirdağ UMKE

Bir cevap yazın