Enerjisini İskenderun için harcıyor!

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala destek ziyaretlerini sıklaştıran Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ziyaret ettiği Suçıkağı, Aşkarbeyli, Gültepe, Yıldırımtepe, Yunus Emre ve Sakarya mahallesinde büyük ilgiyle karşılandı.

İskenderun’a dair hedeflerini ve vizyon projelerini anlatan Başkan Adayı Tosyalı, “İnsana hizmet, Allah’ın rızası içindir. Ayrım yapmadan, ayırmadan hizmet yapacağız. Bizim bir menfaat ve gelir beklentimiz yok. Bütün enerjimizi, bütün mesaimizi İskenderun’un menfaatleri için harcayacağız” dedi.

Gittiği her mahallede ilgiyle karşılanan Tosyalı, her bir İskenderunlu’ya ulaşmakta kararlı olduğunu ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizin yüzündeki o sevinci, gözünüzdeki ışığı görünce ben çok mutlu oluyorum. Biz sizler için bu göreve talip olduk. Sizin duanız ve Allah rızası için siyaset yapıyoruz. Kentimizin sorunları, mahallemizin sorunları olabilir. Bizim işimiz bu sorunları giderip, daha güzel bir İskenderun için çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde Fatih Tosyalı’yı yalnız bırakmayarak mahalle toplantılarına da katılan AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyesi adayları, 31 Mart yerel seçimlerinde İskenderun’un, Türkiye’ye örnek olacak bir sonuç alması için seferber olduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın