Demokrasinin en güzel örneği

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, Cumhur İttifakı Merkez Seçim Ofisini ziyaret etti. Demokrasinin en güzel örneğinin sergilendiği buluşmada, Yılmaz Şahutoğlu ile Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı birbirlerine başarı dileklerini iletti.

Seçimlerin gelip geçici, dostlukların ise baki olduğuna vurgu yapan iki aday, farklı partilerde de olsalar seçim sürecinin sükunetle tamamlanmasını temenni etti.

Barış içinde yaşadığımız İskenderun’un kardeşliğin simgesi olan buluşmada, nazik ziyaretinden dolayı rakibi Yılmaz Şahutoğlu’na teşekkür eden Fatih Tosyalı, daha sonra İskenderun hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yılmaz Şahutoğlu, kazananın İskenderun olması dileğiyle, “Demokratik yarış içerisinde olduğumuz Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Sn. Fatih Tosyalı ve ekibine başarılar diliyorum. Medeniyet, barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti İskenderun’umuza yakışır bir seçim sürecinde kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın