‘Özel’ soruların cevaplarını onlarda aradılar!

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ve İskenderun gençliğini tecrübeye doyuran program olarak bilinen ‘Cevabı Sende Arıyorum’un bu haftaki konukları Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı oldu.

Şu sıralar ülke gündeminin en yoğun konusunu oluşturan ‘Yerel Seçimler’ üzerine ‘İskenderun gençliği siyasilerimizden neler istiyor?’ konulu söyleşiyle gençlerle sohbet eden adaylar, gençlerin sorularını yanıtlayarak 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Hatay’ da ve İskenderun’da gençler için ne gibi yenilikler yaşanacağını ilk ağızdan anlattı.

Program sonunda görüşlerini dile getiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “İskenderun Gençlik Merkezi olarak her alanda gençlerimizin aklını kurcalayan soruları en doğru kişisinden öğrenmeleri için uzun zaman önce ‘Cevabı Sende Arıyorum’ programını başlatmıştık. Gençlerin tepkileri de yerinde kararlar aldığımızı doğruladı. Malum şu anda ülkemiz yerel seçimlerle bir hayli meşgulken gençlerimizin beyinlerinde de bizler için neler olacak? sorusu beliriyor. Bu sorunun cevabı da siyasilerimizde saklı. Bu programdan sonra gençlerimizin sorularının yanıtlandığını düşünüyorum. Gençlerimiz için çalışmalarını sürdüren ve bu programa katılan Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayımız Fatih Tosyalı’ya gençlerimiz ve Gençlik Merkezi ekibimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın