Başkan Savaş’a en güzel teşekkür Bekbele’den

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Bekbele-Akçay yayla yolunun asfaltlama çalışmalarını tamamlamasının ardından yolu kullanıma törenle açtı.

Kırsal bölgelerdeki ulaşımı kolaylaştırmak için fiziki iyileştirmeler yapan ve bunu vatandaşların hizmetine sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a açılışta Millet İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu da eşlik etti.

Vatandaşlardan gelen talepleri önemseyerek hizmet üreten Başkan Savaş, Bekbele- Akçay yayla yolunun yapımı için verdiği startla, yolu kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açtı.

“Yıllardır yapılmayan hizmetlere tek tek el attık”

Yolun tamamlanmasının ardından bölge sakinlerini ziyarete giden Savaş, Bekbele-Akçay yayla yolunun açılışını gerçekleştirirken hemşerilerine seslendi. Kırsal bölgelerdeki vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Savaş; “Hiç bıkmadan birlikte olmaya gayret ettik. Yıllardır yapılmayan hizmetlere tek tek el attık ve bir kısmını bitirdik. Biz kavgaya değil, insanlarla birlikte olmaya geldik. Biz hemşerilerimiz için buradayız, sorunlarınızı çözmek için emrindeyiz ve bu doğrultuda da devam edeceğiz. Biz ay yıldızlı bayrağın altında, yaşamak isteyen, huzur isteyen, yönü Ankara’ya dönük, vatandaşlık görevini yapan herkesin hizmetini yapmak istiyoruz. Ayrışmaktan ve ayrıştıranlardan ayrı duruyoruz. Biz sizin ferasetinize inanıyoruz. Sımsıkı birlik içerisinde bu şehri yöneteceğiz. Açılışını yapacağımız yolun bölge sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha yapacak çok hizmet, gidecek çok yolumuz var” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak yeni yapılan yayla yolu bölge sakinlerinin kullanımına sunuldu.

Bir cevap yazın