Seçimin galibi kadınlar oldu!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komite Başkanlık seçimleri ile yeni başkan ve başkan yardımcıları belirlendi.

Seçimlere Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Kadın Girişimciler Kurulundan sorumlu İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez ve üyeler katıldı.

“Oda olarak Kadın Girişimcilerimize destek veriyoruz”

Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komite Başkanlığı seçimlerine katılarak seçilecek olan yeni yönetime başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “TOBB’da Kadın Girişimcilerimizi önemsiyor ve Kadın Girişimcilerin ekonomiye ve istihdama katkı yönünde çalışmalar yapması gerektiğine inanıyoruz. Bizler de İTSO Koordinatör Oda olarak Kadın Girişimcilerimize destek veriyoruz. Bazı projeleri birlikte gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da onlara destek olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde istihdama ve ekonomiye değer katacak önemli proje ve çalışmaları kendilerinden bekliyoruz” dedi.

“Önemli projelerde yer almak için yoğun çaba sarf edeceğiz”

Hatay İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı’na seçilen Yeşim Ugutmen, kendilerini bu göreve layık gören tüm yönetim ve üyelere teşekkür ederek, “Bu dönemde de arkadaşlarım ile birlikte önemli projelerde yar almak için yoğun çaba sarf edeceğimizi belirtmek isterim. Bu seçimlerden sonra aramıza Erzin, Dörtyol ve Antakya’dan da arkadaşlarımız katıldı ve daha güçlü bir birliktelikle bölgemizde ses getirecek projelere imza atmak istiyoruz. Odamızın 100. Yıl projeleri de bu çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Bunun yanında yöresel projeler ile ilgili çalışmalarımız bulunmaktadır. İl ve ilçelerde kadınların ne eksiği var, bayanlarımız ne istiyor bunları araştırarak bir sonraki toplantılarda değerlendireceğiz ve her ay toplantılarımızı düzenli olarak belirlenen tarihlerde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yeni yönetim şöyle belirlendi

Tek liste halinde gidilen İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimlerinde Başkanlığa Yeşim Ugutmen, Başkan Yardımcılığına Hatice Kartopu ve Zeynep Gökcan seçilirken, yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: “Gülser Yiğit, Esma Gülay, Canan Gürpınar, Sidkiye Işık Teoman, Sonay Aykut, Besime Kireççi, Figen Gül Dönmez, Gülşen Şaban, Esra Aslan, Emine Zaroğlu, Özgür Yıldız Öksüz, Burcu Ekmekçi ve Nidal Uçar” 

Bir cevap yazın