İskenderun Belediyesi’nde dönemin son meclisi

İskenderun Belediye Meclisi, Belediyi Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında son kez toplandı. İskenderun’a 5 yıl boyunca birlikte hizmet ettiği meclis üyelerine kente sunmuş oldukları hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil, bir önceki toplantıda bulunmayan meclis üyelerine plaket takdim etti.

Son toplantıda duygu yüklü bir konuşma yapan Başkan Seyfi Dingil, “2014 yılının Mart ayından bu yana başlamış olduğumuz görev ile birlikte şehrimizin güzelleşmesinin yanı sıra ona değer katmak için hep birlikte mesai harcadık. Şehrin gelişmesinde aldığımız pek çok yol bu meclis sayesinde gerçekleşmiştir. Bizlere her konuda destek olan meclis üyelerimize tüm başkan yardımcılarına müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Seyfi Dingil’in konuşmasının ardından tek gündem maddesi ile ilgili İmar Komisyonu Raporu okundu.

 ‘Orhangazi Mahalle Muhtarının Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı sınır itirazına istinaden Büyükşehir Belediyesi konunun Belediye tarafından değerlendirilmesi gerektiği belirtmiş olup, Hatay Valililiği İl İdare Kurulunca 07.06.1990 gün ve 937-2219 sayılı kararı ile onaylanan mahalle sınırı ve krokisine göre yeniden değerlendirilerek gerekli kararın alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. Meclis üyeleri, 2014 -2019 dönemini hatıra fotoğrafı çektirerek kapattı.

Bir cevap yazın