Baltacıoğlu Ailesi’nden Asaf Güven’e açık destek

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’e Akçalı Mahallesi’nin ileri gelen büyük ailesi Baltacıoğlu Ailesi’nden tam destek geldi. Naci Baltacıoğlu ve Süleyman Baltacıoğlu öncülüğünde bir araya gelen Baltacıoğlu Ailesi’nin ileri gelenleri, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de CHP’yi destekleyeceklerini ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Asaf Güven’in yanında olduklarını duyurdu.

Arsuz’un Atatürkçü, çağdaş, aydınlık kimliğine vurgu yaparak CHP’yi destekleyeceklerini söyleyen Baltacıoğlu Ailesinin ileri gelen isimlerinden Naci Baltacıoğlu,  “Atatürk milliyetçiliğiyle CHP ile devam diyor, Belediye Başkan Adayımız Asaf Güven’e çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Güven’in seçim çalışmalarına da katılarak açık destek veren Baltacıoğlu, ilçede 30 Mart’ta geleneksel olarak kutlanan Bahar Bayramı coşkusunun 31 Mart’ta ikinci bahar bayramı ile taçlanacağını ve bütün Arsuz’un baharı hep birlikte karşılayacağını söyledi.

Arsuz’da toplumun her kesiminden büyük ilgi gören Asaf Güven de bahar yürüyüşünde kendileri ile birlikte adım atan Baltacıoğlu Ailesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “Arsuz’un dokusunda birlik – beraberlik var. ‘Biz’ hep birlikte Arsuz’uz ve hepimizin ortak çabası da geleceğe gülümseyen bir Arsuz yaratmaktır. Bu hedefimizde gücümüze güç katan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın