Altın ambulansa Hatay’dan iki aday

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği(ATT –DER) Hatay İl Başkanı Özkan Aydar, bu yıl 6. sı düzenlenecek olan  “Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine” Hatay’dan aday olan iki isme destek istedi.

ATT-DER tarafından her yıl 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde oylama heyecanının sürdüğünü söyleyen Aydar, daha önce  1. Altın Ambulans Ödül Töreni Yılın Hemşiresi Kategorisinde Nurşen Özayar ile 2016 yılında ise 3. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yılın Doktoru Kategorisinde Dr.Ufuk Bayraktar‘ın Hatay’a altın ambulans getirdiğini hatırlattı.

Paramedik dalında Hatay’ın iki sağlık çalışana 12 Mart tarihine kadar online veya mesaj yoluyla destek verilebileceğini söyleyen Başkan Özkan Aydar, “Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, Ulusal ve Uluslararası düzeyde Acil Sağlık Hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 6. sı düzenlenecek olan  “Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde” oylama heyecanı 1 Martta başlamış olup, 12 Mart 2019 tarihine kadar devam edecektir. https://www.altinambulans.org/ sitemizden yayınlanan başarı hikâyelerini okuyup siz de oylarınızla destek verebilirsiniz. Tüm operatörlerden ALT yazıp boşluk bırakarak desteklemek istediği adayın SMS Kodunu yazıp 3969′ a kısa mesaj göndererek destek olabilecektir. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında bu yıl 6. sı düzenlenecek olan Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında HATAY’ımızı temsilen Paramedik dalında iki değerli 112 çalışanı İnayet Motuk Afrin’deki Hikayesi ile Tuba ErgüT ise tek başına sürücüsüne müdahale etmesi hikayesi ile desteklerinizi bekliyor. Başarı hikayelerine www.altinambulans.org adresinden “paramedik” kategorisinden ulaşabilirsiniz” dedi.

Bir cevap yazın