Fatih Tosyalı, gümbür gümbür geliyor

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılaşan Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; gönüller fethetmeye devam ediyor.

Denizciler Kavaklıoluk Sosyal Tesisleri, TCDD lojmanları, Modern Evler, Meydan, Sakarya, Suçıkağı, Gültepe, Çınarlı ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ev toplantılarına katılarak, 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Fatih Tosyalı, Çınarlı’da İşadamı Nazmi Ceylan ve yöre halkının kurban kesimiyle karşılandı.

“Gümbür gümbür geliyoruz”

‘Seni seviyoruz, gümbür gümbür geliyoruz’ sloganıyla yola devan eden Tosyalı, Esentepe Seçim Ofisi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin daha mutlu yarınlara, daha güçlü İskenderun için hedefe hızlı koşacağı, hep birlikte el birliğiyle, kol kola, yürek yüreğe, gönül gönüle hedeflere koşacağı seçimdir. Bu seçim bu nedenle çok önemli ve değerlidir. Seçim ofislerimiz, daha güzel bir İskenderun’a, Türkiye’ye ve yarınlara ulaşmak için AK Parti’li ve MHP’li kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızla bu ülkeye inanmış her bir fertle hedefe ulaşmak için güzel bir mekân olsun inşallah” dedi.

Vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulunan başkan adayı Tosyalı, “Mahallerimizin sıkıntılarını biliyoruz, seçildiğimiz takdirde hep birlikte el ele vererek ekibimizle birlikte mahallelerimizin ve ilçemizin sıkıntılarını hep birlikte el ele vererek çözeceğiz” dedi.

“Projelerimiz hazır”

5 Mart tarihinde İSTE Mustafa Yazıcı Konservatuarı’nda projelerin tanıtımını yapacaklarını belirten Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Benim en ufak şahsi bir beklentim yok, bizim tek amacımız şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Daha güzel bir İskenderun için gece gündüz çalışmak. Biz bu yola mesai arkadaşlarımızla beraber çıktık ve beraber yürüyeceğiz. Bizim birlikteliğimiz şehrimiz ve ilçemiz lehine devam edecek. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye talibiz. Çok güzel projelerimiz var. Örneğin, sahile çok güzel bir plaj yapacağız. Bisiklet yolu. Stadyum civarında park. Kadın eğitim merkezleri, yeni bir stad, çocuk kulübü. İSTE’de kütüphanemiz olacak. Orada gölet yapıldı, şimdi de çay bahçeleri yapılacak.. İskenderun bu şekilde, üniversite ile buluşacak. Bizim yönetim anlayışımızda şu var; herkes işini doğru yapacak. İskenderun’da çukur çamur olmayacak. Belediyemizde çalışan mevcut arkadaşlarımızdan maksimum faydalanacağız. Herkes İskenderun’un hizmetkarı olacak” derken, tüm İskenderunluları proje tanıtım toplantısına davet etti.

 “Gönül Belediyeciliği’ anlayışından asla taviz vermedik”

Fatih Tosyalı’ya Modern Evler’deki ev ziyaretinde eşlik eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, “‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışından asla taviz vermedik. Gönül belediyeciliği kavramı çerçevesinde sıkılmadık el, girmedik gönül bırakmamak için çaba sarf ediyoruz. Kıymetli Başkan Adayımız Fatih Tosyalı sorunları yerinde tespit etmek adına Mahalle Toplantıları gerçekleştiriyor. Herkese ulaşmaya çalışıyor. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle Fatih Bey’in başkanlığında İskenderun’a çok güzel hizmetler kazandıracağız“ diye konuştu.

Bir cevap yazın