Akarca İlkokulu kütüphaneye kavuştu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in girişimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nun koordinasyonu ve İskenderun Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin katkılarıyla Akarca İlkokulu öğrencileri kütüphaneye kavuştu.

Akarca İlkokulu’na kazandırılan kütüphanenin açılış törenide; çeşitli yaş gruplarına hitap edecek çok sayıda kitap öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Açılış törenine; İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, Akarca İlkokulu Müdürü Ziya Kınalı, Akarca Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sert, Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sevgi Saraylıoğlu, çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Öğrenciler ile birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinin akabinde sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilere hediye dağıtan Kaymakam Yönden, onlarla yakından ilgilenerek herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etti.

Akarca İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri ile Minikeller Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin kaynaşmasına vesile olan açılış töreninde; Kaymakam Yönden, çocuklar ile pasta etrafında toplanarak çocuksu bir davranışla pastayı yiyerek onların mutluluğunu paylaştı.

Kaymakam Yönden, veliler ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, herhangi bir sorun ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi aldı.

Bir cevap yazın