Sen neymişsin be Lütfü Savaş!

Arsuz’a bağlı Derekuyu Mahallesi’nde vatandaşlarla yaptığı sohbette esprili bir dil kullanan ve her zaman olduğu gibi samimi davranışlarıyla dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın videosunun, kırpılarak ‘Vatandaşa bağırıyor’ diyerek servis edilmesi şaşkınlığa neden oldu. Önce sitem ediyor gibi davranıp, sonra da vatandaşlara gülerek sarılan Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşerileriyle kurduğu bu sıcak bağını bile seçim malzemesi yapanlara cevabı yine Derekuyu Mahallesi’nde oturanlar verdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Lütfü Savaş’ın samimiyeti ve hizmet aşkının çarpıtılarak yansıtılmasına tepki gösteren Derekuyulular, “Video yarım çekilmiştir ve burada Sayın Başkanımız Lütfü Savaş beyin hiçbir art niyeti yoktur. Bize esprili bir şekilde bu tavrı göstermiştir. Videonun sonunda gülerek, ‘Buyurun ne istiyorsunuz?’ diyerek taleplerimizi dinledi ve anında gerekli talimatları verdi. Kendisinden özür diliyoruz” sözleriyle yaşanan diyaloğa açıklık getirdi.

Daha sonra Derekuyu Mahalesi’ndeki vatandaşlarla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş arasındaki samimi ve sıcak diyalogla ilgili videonun kırpılan bölümü de yayınlanınca, gerçek ortaya çıktı.

Videonun bir bölümünü kırparak siyasi rant sağlamaya çalışanlar, videonun devamının ortaya çıkmasından sonra bir kez daha Hataylılar’ın gözünde sınıfta kaldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, çığ gibi büyüyen halkın desteği nedeniyle muhalefetin bu tür karalama yayınlarından sonra daha da kenetlendiklerini söyleyen vatandaşlar, “Biz son sözümüzü sandıklarda vereceğiz” cevabıyla anlamlı bir mesaj verdi.

İşte kırpılarak yayınlanan video


Bu da videonun kırpılmamış hali

Bir cevap yazın