Gençlere, seyahat mikrobu bulaştı!

 İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, tecrübeleriyle büyüleyen ve hemen hemen herkesin keşke diyerek iç çektiği yaşam tarzlarıyla özendiği Seyahatler Olsun Ekibi ile gençleri buluşturdu.

Gençlik Merkezi’nin Has odasında rahat ve ev ortamı samimiyetinde geçen söyleşiye üniversiteli öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, Mehmet ve Serap Tümkaya çifti böylesi güzel gençlerle tecrübelerini paylaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Şimdiye kadar gezmiş oldukları birçok dünya ülkesi ve ülkemizdeki şehirleri gezen çiftin, popülerliği ile dikkat çeken Doğu Expresi sunumu gençlerin en çok ilgi gösterdiği konular arasında yer aldı.

Söyleşi sırasında sosyo-kültürel ve farkındalık yaratan birçok konuya değinen Seyahatler Olsun ekibi hem eğlendirip hem düşündürürken, onlara ışık olan ve faydalandıkları kitapları da gençlere tavsiye ederek yol haritalarını belirlemelerinde yardımcı oldu.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin gençleri gezmeye ve görerek öğrenmeye teşvik Seyahatler Olsun ekibine hediye takdim ederken, Tümkaya Çifti de Keskin’e geçen yılki resim sergilerinden iki tabloyu Gençlik Merkezine hediye etti.

Bir cevap yazın