Arsuz’da seçim güvenliğine sıkı önlem

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan “Mahalli İdareler Genel Seçimleri”nde vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde iradelerini sandığa yansıtabilmeleri için “Seçim Güvenliği Toplantısı” düzenledi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Kaymakam Musa Sarı, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, 31 Mart seçimlerinin ilçe ve mahallelerde kardeşçe, huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Seçim yasaklarına ve propaganda faaliyetlerine değinen Kaymakam Sarı, siyasi partilerin ve adayların, kanunların çizdiği sınırlar çerçevesinde her türlü siyasi ve propaganda faaliyetlerinde bulunabileceklerine vurgu yaptıktan sonra, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantı daha sonra, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutanı Tahir Şensoy, emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde seçim öncesi ve seçim günü vatandaşların dikkat etmeleri gereken hususları anlatmalarıyla devam etti.

Bir cevap yazın