Arsuz, voleybolda da zirvede

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl birincisi olarak bölge şampiyonasına katılmayı hak kazanan Gökmeydan Ortaokulu Yıldızlar Voleybol Takımı’nı makamında ziyaret etti.  Okul Müdürü Turhan Yılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Tunç ile birlikte Kaymakam Sarı’yı ziyaret eden öğrenciler, bölge maçlarından da derece ile döneceklerinin sözünü verdi.

6 – 10 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak olan bölge turnuvasına katılacak olan genç voleybolcuları tek tek kutlayan Kaymakam Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulüp maçlarına gitmeleri ve milli sporcu olabilmeleri için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Bölge maçlarında sporculara başarılar dileyen Sarı, sporun her branşında elde edilen başarıların ilçenin tanıtımına da büyük katkı sunduğunu dile getirdi.

Gökmeydan Ortaokulu Müdürü Turhan Yılmaz da kabulden dolayı Kaymakam Sarı’ya teşekkür ederek, Hatay ‘da Ortaokul Yıldızlar arası gerçekleştirilen voleybol turnuvasında il birincisi olan öğrencileriyle gurur duyduğunu ve daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın