Kaymakam Sarı, muhtarları dinledi

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, her ay geleneksel olarak düzenlenen  ‘Muhtarlar Toplantısı’nı Arsuz Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi.

Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy, kurum amirleri ve muhtarlar katıldığı toplantıda Kaymakam Sarı, muhtarların taleplerini dinleyerek, sorunların çözümünün takibi konusunda kaymakamlık ve kurumların işbirliği içerisinde olacağını söyledi.

Sorunların çözümü konusunda muhtarlara büyük görev düştüğünü söyleyen Kaymakam Sarı, “Bugün burada, mahallelerimizdeki yatırımları, çalışmaları, yapılacakları ve sorunları masaya yatırmak için bir araya geldik. Kaymakamlık ve Kurumlar olarak, alınan kararlarda vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almasına vesile olması için elimizden geleni yapacağız. Bizler mülki amirler olarak, sorunları not alacağız ve takip edeceğiz. Bazı konuların çözümü hemen olurken, bazıları da zaman alabiliyor. Yapmamız gereken sizden gelen talepleri sorunları takip etmek, kurumlarımızla koordinasyon halinde sorunların çözümüne ortak olmaktır. Bu konuda sizlere de önemli görevler düşmektedir” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Arsuz’da yaşanan tarım arazi yollarının ıslah edilmesi, asayiş sorunları, asfalt yapımı ve onarımı, içme suyu, öğrenci taşıma sorunları, okul onarımları, altyapı sorunları, sağlık, sosyal yardım ve evde bakım hizmetleri, elektrik ve telekom hizmetleri, camilerin çevre aydınlatması, hayvan ve bitki hastalıkları gibi sorunlar ilgili kurum amirlerine iletildi.

Bir cevap yazın