Hatay, zafere hazır!

Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve takımlarının çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çeken Hatay, yarın Galatasaray maçıyla futbola doyacak.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gayreti ve inancıyla esen ve etkisi şehirde her geçen gün biraz daha hissedilen sportif başarı rüzgârı, Hatay halkını mutlu ederken, elde edilen başarılarla birbirine sarılan Hataylılar, 27 Şubat Çarşamba günü önce Hatayspor’un ardından Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için takımlarının yanında olacak.

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Hatayspor’un Galatasaray’ı ağırlayacağı maçta tribünlerde ve ekran başında yerini alarak şehrinin takımına sahip çıkacak olan Hataylıların yanısıra, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş futbolculara inancının tam olduğunu belirterek, Hatayspor’a başarılar diledi.

Başkan Savaş, sosyal medya hesabında, “Burası Hatay, takımına inanan, asla vazgeçmeyen.. Hep birlikte kenetlenen.. Burada zaferler yazılır. Hatay, zafere hazır. İnanıyoruz” mesajı verdiği video ile takıma destek verdi.

Hatayspor’un yanısıra, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı da aynı gün Türkiye Kupası mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

https://twitter.com/i/status/1100388902500814848

Bir cevap yazın