İlk hibrit araçlar Hatay yollarında

Antakya Toyota Plaza Öztoprak, Türkiye’de üretilen hibrit versiyonu ile 12’nci nesil Yeni Toyota Corolla’yı ilk kullanıcısına törenle teslim etti. Hibrit versiyonu, üstün sürüş dinamikleri, lüks ve fonksiyonel kabini, sıra dışı tasarımı, güvenlik özellikleri, üstün teknolojisi ile sedan otomobillerin standartlarını yeniden belirleyen Yeni Corolla’nın teslimat töreninde otomobilinin anahtarını alan Antakyalı Nuray Hergül ve Ailesi, Hüseyin-Canan Şahan çifti ile Oya-Ali Karasu çifti büyük mutluluk yaşadı.

Yeni Corolla’nın yeni donanım, konfor, teknoloji ve tasarımının herkesi hayran bıraktığını söyleyen Toyota Plaza Öztoprak Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Öztoprak, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek “Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Toyota’nın misyonu her zaman en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Türkiye’de üretilecek Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inanıyorum.” dedi.

Yeni Corolla’sına kavuşan Antakyalı Nuray Hergül ve Ailesi, Hüseyin-Canan Şahan ve Oya-Ali Karasu da otomobillerini teslim alırken Toyota kalitesini yaşayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Yeni Corolla’nın insanı hayran bırakan yeni stili çok etkileyici. Bu yeni tasarıma Corolla’nın tüm dünyada bilinen üstün avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir otomobil çıkmış. Tüm bu özelliklere sahip mükemmel bir otomobili olan Toyota Corolla’ya sahip olmak çok prestijli olacak” şeklinde konuştu.

Lansmana özel fiyatlar

Yeni Corolla’nın, hibrit versiyonu 137 bin 500 TL’den, benzinli versiyonları ise hurda teşviği ile 95 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’deki tüm Toyota plazalarda yeni sahiplerini bekliyor.

Bir cevap yazın