Denizcilerin rotası Kaymakam Yönden

İstanbul ve Marmara, Ege Akdeniz ve Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yönden’e görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade eden İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Başkan Kemal Kutlu, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunmasının akabinde, İskenderun’da göreve başladığı günden itibaren, esnaf ve meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarına olan duyarlılığı ve işbirliği çerçevesinde sergilediği yapıcı yaklaşımdan dolayı Kaymakam Yönden’e şilt takdim etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Yönden, nezaketinden ve iyi dileklerinden dolayı İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bir cevap yazın