‘CHP’nin neferi olmaya devam’

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sitemini de dile getirmesine rağmen, partinin neferi olarak mücadeleye devam edeceği mesajı verdi. Adaylığın açıklandığı tarihten itibaren sessizliğini koruyan ve kırgınlığını gizlemeyen Nazım Culha’nın CHP Adayı Asaf Güven’i kutlamaması da dikkat çekti.

Açıklamasında çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılı olduklarını ifade ederek, “Kurucu Belediye Başkanlığını üstlendiğim Arsuz İlçemizin gerçek anlamda bir şehir kimliğine kavuşturmak için, arkadaşlarımla birlikte canla başla çalıştık. Önemli eserler kazandırdığımıza ve halkımızın gönlünde bizler için kıymeti paha biçilemez bir yer edindiğimize inanıyoruz. Hepsinden önemlisi de kenti hem fiziksel hem de kültürel olarak birleştirme konusunda önemli bir mesafe aldık” dedi.

Bu seçimde de adaylık beklentisi olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Culha, “İkinci dönem, bunu çok daha üst bir noktaya taşımayı planlarken, hiçbir açıklama yapılmadan, anlaşılmaz bir şekilde ve hangi kriterlerle alındığı belli olmayan bir kararla, partideki mevcut karar vericiler tarafından aday gösterilmedim” sitemini ortaya koydu.

CHP’li kimliğini 42 yıldır onurla taşıdığını da sözlerine ekleyen Nazım Culha, “Bu kimliğimi ölene kadar taşıyacağıma dair kimsenin bir şüphesi olmasın. Belediye Başkanı olarak verdiğim bu mücadele, kurumsal parti kültürüyle, hem içeride; parti içindeki sağcılaşmaya ve parti kimliğini dejenere eden çıkar gruplarına karşı, hem de dışarıda; demokratik, laik ve özgürlükçü bir ülke için mücadele olarak devam edecektir. Parti neferi olarak başlayan siyasi yaşamım, gereklerini yerine getirerek, parti neferi olarak devam edecektir” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Bir cevap yazın