İSTE Master Planı’na tam not

Bir dizi ziyaret kapsamında geçtiğimiz hafta Hatay’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, beraberindeki heyetle birlikte İskenderun Teknik Üniversitesi’ni de ziyaret ederek, İSTE Master Planı ve maketi üzerinde incelemelerde bulundu.

İSTE ziyaretinde Bakan Kasapoğlu’na Hatay Valisi Rahmi Doğan, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Ak Partili milletvekilleri ve bakanlık görevlileri eşlik etti.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Bakan Kasapoğlu’na İSTE’de sürdürülen projeler hakkında detaylı bilgiler vermenin yanında yeni proje teklifleri de sunarken, İSTE’nin Stadyum Projesi’nden bahsetti.

İSTE’nin şehrin merkezinde geniş bir alana sahip olmasının büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, en kısa sürede İSTE Merkez Kampüs içerisinde bir Gençlik Merkezi yapılacağını müjdeledi ve İskenderun’da ihtiyaç olan ve yapılması planlanan modern stadyumun İSTE’nin içinde yapılabilmesi olasılığının da değerlendirileceğini ifade etti.

Ziyaret sonrasında; İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; İSTE’ye gelişinin anısına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na plaket takdim etti.

Bir cevap yazın