CHP Lideri, Hatay’daki huzurun mimarına özel değindi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kendisini ‘Hatay’daki huzurun mimarı’ olarak gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.  

Hatay’ın birlik ve beraberliğinin yanısıra huzurun tesis edilmesinde Başkan Savaş’ın mücadelesine özel olarak değinen Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, “Kardeşlik kenti Hatay, ülkemizde barınan Suriyeli misafirlerin zorluğunu ve sıkıntılarını en fazla hisseden illerden biri. Ve Hatay’ı bütün o sorunlara rağmen barış, kardeşlik ve huzurun kenti haline getirdi. Hiç kavgaya izin vermedi. Hiç kimseyi ayrıştırmadı ve bölmedi. Hatay’ı tarihine ve kültürüne uygun bir şekilde yönetti ve yönetmeye de devam ediyor. Herkese dokundu ve dokunmaya da devam ediyor. Bütün olumsuz koşullara rağmen Hatay’ı Hatay yaptı ve başarıyla da bunu sürdürecektir” dedi.

Hatay’da ‘Millet ittifakı ile milletine sarılan Başkan’ olarak adlandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na  Hatay’ımıza özel olarak değindiği konuşması için teşekkür ederek, “Tüm sorunlara rağmen Hatay’ı barış, kardeşlik ve huzur ikliminde bir bütün olarak yönettik. Gönül birliği ile yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın