Tosyalı’nın gönül kapısı İskenderun’a açıldı!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında gündüz gerçekleştirdiği STK ve mahalle ziyaretlerinin ardından akşam da ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkanlığını yürüttüğü ve beraber çalıştığı İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firma sahipleriyle görüşerek destek isteyen Tosyalı, akşam saatlerinde de Mustafa Kemal Mahallesi’nde Torun ve Yangın ailelerine konuk oldu. Gittiği heryerde yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Tosyalı, İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkelerini anlattı.

“Birliğimiz, bereket getirecek”

OSB hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, İskenderun’u el birliğiyle ve ortak akıl ile yöneteceklerini Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun’u hep birlikte hak ettiği değere kavuşturacağız. Bir bakıma bu birliğimiz, beraberliğimizin de inşallah bereket getireceğine inanıyorum. İyi ki varsınız. Fedakâr insanlarsınız” dedi.

“Seçimden zaferle ayrılacağız”

Ev ziyaretlerinde de sosyal ve aile projelerinden bahseden Tosyalı, “Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu şehre olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı vatandaşlarımızın desteğiyle en iyi şekilde zaferle ayrılacağız. Bizlere gönül kapılarını açan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın