Hem sahada, hem potada gözler Hatay’da!

Basketbol Kadınlar FIBA Avrupa Ligi B Grubu 12. hafta maçında Türkiye’yi temsil eden iki takım Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Antakya Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, yarın saat 18.00’de başlayacak.

Grupta 7 galibiyet ve 4 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, ikinci sırada yer alırken, çıktığı maçların 5’ini kazanan, 6’sını da kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyespor ise grupta averajla 5. sırada bulunuyor. İki takım arasında grupta yapılan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 87-74 kazanmıştı.

Güldür yüzümüzü Hatayspor!

Basketbolun yanısıra futboldaki bir diğer önemli karşılaşma ise bugün oynanacak. Türkiye Ziraat Kupası Çeyrek final ilk karşılaşmasında bugün saat: 20.30’da Galatasaray’a konuk olacak olan Hatayspor’da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan maç a2 TV’den canlı olarak yayınlanacak.

“Spora sarılıyoruz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında Galatasaray karşısında mücadele edecek olan Hatayspor’a, hem de Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Hatay’ın Meleklerine başarılar dilerken, “Spora sarıldık, başarıya inandık. Hatay Büyükşehir Belediyespor bünyesindeki bütün takımlarımızın başarılarıyla gururlanıyoruz ve nice başarılar diliyoruz.  Hatayspor’umuza ve Meleklerimize başarılar diliyorum, sporcularımıza inancımız tam” dedi.

Bir cevap yazın