Dörtyol, ehline emanet!

Cumhur İttifakı’nın MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, kaldığı yerden devam etmek için çıktığı yolda kurum ziyaretlerinin yanısıra, vatandaşlar ve esnafla da buluşuyor. Dörtyol’da belediye başkanlığı yaptığı döneme icraatları ve kişiliğiyle damga vuran ve gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Keskin, yaptığı ziyaretlerde MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla yeni projeler ve hedeflerle Dörtyol’a hizmet etmeye hazır olduğunu dile getirdi.

MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Burak İzgi, Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanı Oğuzhan Özdemir, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Polat, MHP Hatay Milletvekili Baş Danışmanı Kaan Mehmet Tarhan ve beraberindeki heyetle birlikte Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak’ın ardından Kara Hasan Paşa Kışlası Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Savaş Balcı ve Dörtyol Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan’ı ziyaret eden Keskin, daha sonra hal esnafını gezdi.

Hizmet aşkı ile dolu olduğunu söyleyen Fadıl Keskin, “31 Mart yerel seçimlerinde Dörtyol’da büyük bir başarıya imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu azim ve inancı sadece kendimde değil, bizlere gönül vermiş bütün vatandaşlarımda görüyorum. Taşımış olduğumuz sorumluluğun bilincinde olarak, üretken belediyeciliğin gereksinimlerini yerine yetirerek Dörtyol için hizmet etmeye geliyoruz. Huzurun, güzelliğin ne olduğunu inşallah beş sene içerisinde, hep birlikte yaşayacağız ve yaşayacağız” dedi.

Bir cevap yazın