Yeni şeflerle Arsuz’un vitrin projesini konuştu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, görevine yeni başlayan Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz’ın ardından, Uluçınar ve Arsuz Orman İşletme Şefliklerine yeni atanan işletme şefleri Eyüp Karagül ve Hakan Kaya’yı makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarı, konuklarına yeni görevlerinde başarılar dilerken, ilçeye kazandıracağı A ve C tipi mesire alanları hakkında çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

‘Zengin tarım potansiyeline sahibiz’
İlçenin tarım potansiyelinin ve ürün çeşitliliğinin zengin olduğunu belirten Kaymakam Musa Sarı, çiftçinin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce iyi yönlendirilmesi ve teknik anlamda desteklenmesinin önemine değindi.
Bu anlamda Arsuz İlçe Tarım Müdürlüğü’ne çok iş düştüğünü, ilçeye yeni atanan Müdürü Serkan Yılmaz’ın da ekibini iyi motive ederek, tecrübelerinden ilçenin istifade etmesinin önemli olduğunu belirterek, görevinde başarılar diledi.

2 Orman işletme şefi görevde
İlçe Orman İşletme Şeflerine de bölgede önemli bir yer tutan ormanların korunması, rehabilitasyonu ve zenginleştirilmesinin önemli olduğunu bu anlamda kendilerine büyük görev düştüğünü söyleyen Kaymakam Sarı, Kaymakamlık olarak kendilerine her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Konacık ve Hacıahmetli bölgelerinde yapımı düşünülen A ve C tipi mesire alanları için de kendilerinden çalışma beklediklerini dile getiren Kaymakam Sarı, bu iki mesire alanının ilçe için vitrin projeler olacağını ifade ederek, görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

İlçeye değer katacaklar
Bayburt Tarım ve Orman Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atanan Serkan Yılmaz ile Adıyaman Merkez Şefliği görevinden Uluçınar Orman İşletme Şefliği’ne atanan Eyüp Karagül ve Şanlıurfa Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliğinden Arsuz Orman İşletme Şefliği’ne atanan Hakan Kaya ilgisinden ve desteklerinden dolayı Kaymakam Musa Sarı’ya teşekkür ederek, yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Bir cevap yazın