İGEV’in yurt projesine imza

İskenderun Güney Eğitim Vakfı(İGEV) Başkanı Şefik Uyar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile ön protokolü önceden yapılan 300 öğrenci kapasiteli Kız ve Erkek yurdunun resmi protokolünü imzaladı.

İGEV’e ait 5354 m2lik arsada yapım aşamasına gelen öğrenci yurdunun protokol imza törenine HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın yanısıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu katıldı.

Yurt temelini 31 Mart seçimleri öncesi atmayı planladıklarını söyleyen İGEV Başkanı Şefik Uyar ise, “İskenderun Güney Eğitim Vakfımız 21.Yılına girerken yükseltmiş olduğu çıtasıyla bu gün geldiği noktada büyük özverili çalışmalar gerektiren başarılarına bir yenisini daha eklemiş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. İGEV ile HBB arasında imzalamış olduğumuz protokolle yapım aşamasına gelen projemize katkı sunan başta Başkanımız Lütfü Savaş olmaz üzere,  tam destekle onay veren Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine ve arsanın alımından bu yana emeği geçmiş olan ve katkıda bulunan herkese gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Eğitim yatırımlarına büyük önem verdiğini ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentin ve ülkenin aydınlık geleceğini oluşturan öğrencilere katkı sunacak olan öğrenci yurdunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Protol imza törenin ardından İGEV yönetim kurulu da sevinçlerini dile getirerek, Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Bir cevap yazın