O Ses Türkiye’nin rengi hayalini milyonlarla gerçekleştirdi

Kanser hastası olan ve tek isteği “O Ses Türkiye” yarışmasında şarkı söylemek olan İskenderunlu Caner Güdük’ün hayalinin gerçek olduğu anları bu gece milyonlar izledi. Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı’nın özel uçağıyla İstanbul’a giderek O ses sahnesinde bağlama çalarak şarkı söyleyen Caner’in program çekimi, “O Ses Türkiye”nin yarı final gecesinde yayınlandı.

Milyonları ekranlara kilitleyen programda, 16 yaşındaki Caner, ‘Hayatta, herkesin ölmeden önce yaşamak istediği anlar vardır. Benim de en büyük hayalim O Ses Türkiye’de bağlama çalmak. Bu hayalimi gerçekleştiren Acun Ilıcalı ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hep bir enstrüman çalmak istediğini ve 2 yıl öncede evdeki eski bir bağlamayı çalmaya başladığını anlatan Caner, kendini internetten geliştirdiğini belirtirken, Naim Atakaş Anadolu Lisesi’ndeki arkadaşlarına ve hocalarıma desteklerimden dolayı teşekkür etti.

Konuşmalarının ardından biri ‘Bunca gamı bunca derdi Mevla’m yalnız bana mı verdi’ diğeri de ‘Türkülerle gömün beni’ olmak üzere iki türküyü seslendiren Caner’i jüri üyeleri büyük bir hayranlıkla dinledi.

Oğlunun hayalini gerçekleştirdiği anlara gözyaşlarıyla şahitlik eden annesi Fatma Güdük de, ‘Oğlumun hayallerini gerçekleştirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Heyecandan konuşamıyorum” dedi.

Acun Ilıcalı ise, Caner’e ‘O Ses Türkiye’nin bugünkü rengi oldun” derken, ünlü şovmen Beyaz da “Bu geceden itibaren ülkenin güzel enerjisi seninle beraber olacak” dedi. Programın sonunda da Caner Güdük’e bağlama hediye edildi.

Bir cevap yazın