İbrahim Gül, seçim startında neler söyledi neler!

Cumhur İttifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 31 Mart yerel seçimlerinin startını Belen’de verdi. Belen Atatürk Parkı’nda miting havasında yoğun katılımla gerçekleşen törene MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, MHP ve Ak Parti İskenderun ve Belen ilçe teşkilatları katıldı.

“Bizi yabancı görmeyin”

Belenlilerle seslenen MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, konuşmasında Cumhur İttifakı’na bağlılıklarını dile getirerek, “24 Haziran seçimlerinde bizi zorlamalarına rağmen iyi bir sonuç elde ettik. Belen’de 31 Mart seçimlerini Ya Allah Bismillah diyerek start verdik. Biz aynı geminin içerisindeyiz. Kader ortaklığı yapıyoruz. Bundan sonra Ak Parti’ye kim düşmansa bize de düşman. Bizi yabancı görmeyin. Biz artık biriz.İbrahim Gül’ü sizlere emanet ve teslim ettik. Yolu bahtı açık olsun” diyerek 31 Mart’ta Belenli vatandaşlardan Cumhur İttifakının adayı İbrahim Gül için destek istedi.

“31 Mart sabahı Gül’en gözlerle uyanacağız”

Alkışlar ve ‘En büyük başkan İbrahim Gül’ sloganları ile konuşmasına başlayan Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, Türk milletinin 65 gün sonra çok önemli bir karar vereceğini belirterek, “Sandığa gittiğinizde bu mücadeleye katkı vermek için gideceksiniz. Hatay’ın 15 belediyesini kazanmak, en önemlisi de Hatay Büyükşehir Belediyesini almak için canla başla çalışmalıyız. Şimdi diyeceksiniz ki; İbrahim Başkan yıllardır İskenderun’da ocak başkanlığı yaptın. İskenderun Belediyesi’ne aday oldun… Neden Belen? Birincisi nasip. İkincisi ise görev bilinci. Bugüne kadar aldığımız siyasi disiplin içerisinde görevden hiçbir zaman kaçmadık. İşte onunu içindir ki; Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Benim nerede daha fazla yararlı olacağıma onlar karar verdi. Cumhurbaşkanımız, ‘İbrahim Gül bu çemberin dışına çıkmayacak. Belen’den bu ateşin fitilini yakacak’ dedi. Demem o ki; acıyı da sevinci de birlikte paylaştığım bir ilçeye başkan adayı oldum. Cumhur ittifakının bayrağını Ak Parti’li kardeşlerimiz ile birlikte Belen Kalesi’ne dikeceğiz. Bize verilen bu emaneti sonuna kadar taşıyacağız. Hizmet aşkı içimizde. Belen belediye başkanlığını alırsak, Belen’in altın çağını yaşatacağız. Hatay Büyükşehir’in tüm imkânlarını elinde barındıracak olan kişi sizin belediye başkanınız olacak. Bunun sözü bana verildi. Belen’i kimseye kaptırmayacağız. Bu dakikadan itibaren 31 Mart’a kadar Belen’deyiz. 31 Mart sabahına gülen gözlerle uyanacağız” dedi.

Bir cevap yazın