Denizlerin fatihleri İskenderun’da

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yalçın Özkütük ile TCG Heybeliada Gemi Komutanı Deniz Yarbay İbrahim Akgül’ü makamında konuk etti. İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’nin de eşlik ettiği ziyarette, İskenderun ve bölgenin denizcilik açısında önemine vurgu yapıldı.

Zaman zaman belediye başkanlarına ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yalçın Özkütük, “Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Batı Görev Grup Komutanımız Tuğamiral Yalçın Özkütük’e ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına şükranlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman diyalog içerisindeyiz. Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Allah, vatanı ve milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve kollasın” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil günün anısına Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yalçın Özkütük’e plaket takdiminde bulundu.

Ziyarette Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yalçın Özkütük ile bir süre sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Bir cevap yazın