Hem transferde, hem de skorda anlaşamadık!

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, ilk hazırlık maçında Atiker Konyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kulüp Başkanı Mehmet Maden ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de takımı desteklemek için tribünde hazır bulunduğu maçta, Atiker Konyaspor, Volkan Fındıklı ile öne geçerken, Hatayspor Gökhan Karadeniz’le eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Atiker Konyaspor ikinci yarının başında Ömer Ali Şahiner’in golüyle tekrar öne geçerken, Jahovic attığı golle skoru belirledi. (3-1)

Hatayspor, Bienvenu ile anlaşamadı

Hatayspor’dan yapılan açıklamada ayrıca, transfer etmek üzere Antalya kampına davet ettikleri 2011 yılında Fenerbahçe’de forma giyen ve son olarak Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Orooba’nın formasını terleten Henri Bienvenu ile finansal konuda anlaşma sağlanamadığı açıkladı.

Antalya kampına davet edilen ve takımla beraber antrenmanlara katılan, son olarak da Konyaspor’la oynanan hazırlık maçında forma giyen Bienvenu ile Hatayspor’dan yapılan açıklamada, “Antalya kampına davet ettiğimiz Henri Bienvenu ile finansal konularda anlaşamadığımız için transferi gerçekleşmemiştir. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın