Aday adayları nefeslerini tuttu!

Yerel seçimlere doğru adım adım yaklaşılırken, büyükşehir belediye başkan adayları yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den tekrar aday olan Lütfü Savaş ile Cumhur İttifakı Adayı olan Ak Partili İbrahim Güler arasında söz düellosu tam gaz devam ediyor.  Diğer yandan; ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını nefes nefese takip eden aday adayları için bu hafta son viraj…

Partilerin İskenderun adayının kim olacağı büyük dikkatle takip edilirken, CHP’nin İskenderun ve Arsuz’da kimi göstereceği merakla bekleniyor. Dörtyol, Defne, Antakya, Erzin, Samandağ ve diğer ilçe adayları da seçimin kaderini belirleyecek.

Cuma günü CHP Genel Merkezi’nde Türkiye genelinde 102 aday ismi açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, aday isimlerinin açıklanmasından sonra, gelecek hafta yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında tüm adayların belirleneceğini açıkladı.

Hatay’daki tüm ilçe adaylarının aynı anda açıklanacağını belirten Torun, anket ve parti örgütlerinden gelen raporların ardından aday isimlerinin belli olacağını ifade etti.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay’daki aday isimlerinin belirlenmesine özel ilgi gösteriyor.

Bir cevap yazın