Atatürk sevdasını bir de O’ndan dinleyin!

Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi, Atatürk ve Cumhuriyet sevdası ile tanınan usta Gazeteci-Yazar Erol Yıldız’ı İskenderunlularla buluşturacak. 6 Ocak 2019 Pazar günü saat 15.00’de İskenderun Hatsu binasında ‘Atatürk Devrimleri ve Demokrasimiz’ konulu konferansın konuğu olacak olan Erol Yıldız, katılımcılara “Liderin Gözüyle 2023” isimli kitabında değindiği Atatürk’ün bilinmeyen yönlerinin ve devrimlerinin yanı sıra günümüz demokrasini anlatacak.

İskenderunlularda iz bırakacak olan konferansa herkesi davet eden ADD İskenderun Şube Başkanı Fahri Turhaner, “İskenderun ADD olarak, Atatürkçi, Cumhuriyetçi, insan haklarının savunucusu olan gazeteci yazar Erol beyi İskenderun’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kendisinin katılımıyla düzenleyeceğimiz  ‘Atatürk Devrimleri ve Demokrasimiz’ konulu konferansı İskenderun Halkı kaçırmasın diyor, herkesi konferansımıza davet ediyoruz” dedi.

Erol Yıldız kimdir?

Gazeteci yazar Erol Yıldız Zonguldak da 1955 yılında doğdu. Tahsilinin ardından yerel basında başladığı yazı hayati sırasında ayni zamanda sağlık sektöründe de görev yaparak 2000 yılında emekli olmuştur. Bu tarihten sonra değişik gazetelerde makaleler yazmıştır. Toplamda 8000 civarında makalesi bulunmaktadır. Ayrıca şair olan yazarın 2000 civarında da şiiri bulunuyor. Bunlardan 4 tanesi bestelenmiştir. Ayrıca udi olan yazarın basılı olarak 6, basıma hazır 5 kitabı bulunmaktadır. Atatürkçü ve cumhuriyet sevdalısı olup, insan hakları savunucusudur.

Bir cevap yazın