Yeni yıl kutlamalarında güzel karşılaşmalar

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden yeni yıl gecesi emniyet kontrol noktası ile İskenderun Devlet Hastanesi Acil Ünitesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Acil Ünitesine sürpriz ziyarette bulundu.

İskenderun Akarca Denizciler Yol Kontrol Merkezi’nde asayiş ve huzurunun sağlanması noktasında cansiperane görev ifa eden polis memurlarını ziyaret ederek, uygulanan tedbir ve önlemleri yerinde inceleyen Yönden, burada tesadüfen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile karşılaştı.

Sürpriz buluşmada emniyet güçlerinin yeni yılını kutlayan Yönden ve Şahin, polis memurları ile bir süre sohbet ettikten sonra görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledikten sonra, güzel karşılaşmanın anısına polis ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sağlık çalışanları unutulmadı

Kaymakam Yönden ve eşi daha sonra ilçede sağlık konusunda fedakârca görev yapan sağlık çalışanları ile hastane güvenliğinden sorumlu emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. Doktorlar, sağlık çalışanlarının yanı sıra sağlık sorunları nedeniyle hastanede bulunan vatandaşların yeni yılını kutlayan Kaymakam Yönden ve eşi, 2019 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi yönünde iyi dilek ve temennilerini dile getirerek, hastalara acil şifalar diledi.

Bir cevap yazın