Kent & Başkan Ödüllerinin zirvesi Belen’e

Kent & Başkan Dergisinin, Akdeniz Bölgesini kapsayan Büyükşehir İlçe Belediyeleri kategorisinde, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği online anket sonuçlarına göre en yüksek oyu alarak Kent Başkan Ödülü’nü almaya layık görülen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen “Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni” ne Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, belediye başkanları ile kurum temsilcileri katıldı.

“Marifet iltifata tabidir”

Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgen burada yaptığı konuşmada, ödüllerin belirlenmesinde tek ölçütlerinin halkın verdiği oylar olduğunu belirterek, “Gerçek manada çalışan, proje üreten, popülizmden uzak ve işi belediyecilik olan başkanlarımız vatandaşlardan takdir ve destek görmüştür.” dedi.

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, organizasyonun belediye başkanlarına moral verme anlamında çok önemli olduğunu belirterek, “Belediyecilik çok zor bir iş. Belediye başkanları yalnız insanlardır. Marifet iltifata tabidir” ifadesini kullandı.

BBP Genel Başkanı Destici de bu ödül törenlerinin seslerini duyurmakta zorlanan belediye başkanlarına aracılık ettiğine değindi.

“Hizmete doymuş bir belen yarattık”

Konuşmaların ardından online anket sonuçlarına göre dereceye giren belediye başkanlarına ödülleri verildi. Ödülünü alan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  2018 yılı Kent & Başkan Dergisinin kıymetli ödülünü almaktan gurur duyduğunu belirterek, “Akdeniz Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçeler arasında yapılan başarı oylamasında halkımız tarafından, En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilerek böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmek beni ve ekibimi mutlu etmiştir. Belen uğruna çalışmaya başladığımız ilk günden itibaren gayemiz; hasta ve borç batağına batmış bir belediyeyi düzlüğe çıkarmak, aynı zamanda da vatandaşların hakkı olan hizmeti sunmaktır. Allah’a şükürler olsun ki alnımızın akıyla girdiğimiz her işten başarıyla çıkmayı başardık. Şimdi ise eskisinden daha güçlü, daha modern ve hizmete doymuş bir Belen yarattık. Oy kullanmış ve bizden desteğini esirgememiş tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın