Hatay, bugün bordo – beyaz

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen ve son 16 turuna yükselen Hatayspor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, hem ligde hem de kupada hedeflerine ulaşmak için iyi sonuçlar almaya devam edeceklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İlhan Palut, Gençlerbirliği önüne ligde az forma şansı bulan oyuncularla çıktıklarını ve iyi bir mücadele ortaya koyduklarını kaydetti.

Oyuncularının turu geçmeyi çok istediğini ve güzel bir sonuçla takımı son 16’ya taşıdıklarını ifade eden Palut, “Gençlerbirliği oyuncularını kutluyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. Keyifli bir maç oldu. Ağır saha koşullarına rağmen sporcularımız son derece yürekli oynadılar. Turu istediler ve güzel bir sonuçla da son 16’ya Hatayspor’u taşıdılar. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Artık ana hedefimiz olan lige döneceğiz. Çünkü pazar günü Balıkesirspor Baltok ile son derece kritik bir maç oynayacağız. Onun hazırlıklarını sürdüreceğiz. Şehir, Türkiye Kupası’nda üst turları çok istiyordu. Umarım hayırlı olur, devamı gelir. Hem ligde hem de kupada iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bir cevap yazın