Vali Doğan’ın yoğun mesaisi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’nin ardından 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç ile birlikte Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanı (MÖGK)  Tuğgeneral Erdal Şener’i makamında kabul etti.

Kardeş şehirden Hatay Valisi’ne ziyaret

Askeri buluşmaların ardından Antakya ile kardeş şehir olan, Almanya Baden-Württemberg Eyaletinin başkenti Aalen Belediye Temsilcisi Claus SCHMİEDEL ve beraberindeki heyeti kabul eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, Aalen heyetini üç semavi dinin ve farklı kültürlerin birarada yaşadığı, hoşgörünün dünyada yaşatıldığı önemli merkezlerinden biri olan Hatay’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Matkap’ın da hazır bulunduğu ziyarette Claus SCHMİEDEL ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, Vali Doğan’ı tanımaktan  mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bu derneğin özel bir yeri var

Hatay Valisi Rahmi Doğan’a bir diğer hayırlı olsun ziyaretini, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ve dernek üyeleri gerçekleştirdi. Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatanımızın bütünlüğü milletimizin güvenliği yolunda şehitlik mertebesine ulaşan veya gazi olan her bir vatan evladının milletimizin yüreğinde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Kokusever ise kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Bir cevap yazın