Lütfü Savaş geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday gösterdiklerini açıkladı.

Bugün oldukça uzun süren  MYK sonrası beklenen açıklamayı yaparak, 2014 yılında kazandıkları Hatay Büyükşehir’i yeniden kazanmak için Başkan Lütfü Savaş ile yola devam diyen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 5 büyükşehirin yanısıra CHP Payas Belediye Başkan Adayı’nı Ali Oğuz, Reyhanlı adayını da Nihat Dağ olarak kamuoyuna duyurdu.

2014 yılında kurulan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanmasında ve hızla gelişmesine önemli katkılar sağlayan, şehrin uluslararası tanıtımında da büyük başarılar elde eden Başkan Lütfü Savaş’ın adaylığı kesin olarak tahmin edilmesine rağmen, hem genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, hem MYK’nın, hem de PM’nin onayını alarak  genel merkez tarafından resmi olarak açıklanması hem Hatay’da, hem parti tabanında, hem de kamuoyunda büyük bir heyecan yarattı.

‘Makamdan değil, yerinden yönetim’ anlayışı ile Hatay’ın her ilçesini gezen Başkan Lütfü Savaş’ın adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medyada paylaşılan ‘Lütfü Savaş geliyor’ klibi, yayınlandığı andan itibaren tıklanma rekorları kırdı. Hataylılar, sosyal medya hesaplarında ‘Daha çok hizmet için bir daha Lütfü Savaş’ şeklinde paylaşım yaparak hem Başkan Savaş’ın yeniden aday gösterilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi, hem de destek gösterilerinde bulundu.

Bir cevap yazın