Belen O’nun en büyük sevdası

Ak Parti Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder’in belediye başkan aday adayı olması üzerine boşalan Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini teslim alan Fidan Sarcan, göreve geldiği ilk andan itibaren farkını hissettirdi.

Maliye Bakanlığı’ndan emekli olan ve daha önce Belen ilçede Ak Parti Siyasi – Hukuki İşler Başkanlığı’nı yürüten Sarcan, ilçelerin yapısını yansıtan yönetim anlayışıyla teşkilatlarda kadınların daha fazla yer alması için çalışma başlatan partide Belen’in ilk kadın ilçe başkanı olarak görevlendirilmesiyle birlikte, zaman kaybetmeden Ak Parti’nin 2023 vizyonu ve hedefi doğrultusunda çalışmalara başladı.

Yıllarca emek verdiği partide ilçe başkanı olarak Ak Davaya katkı sunan Fidan Sarcan, ev ziyaretleri ve tebriklerinin kabulünün yansıra yerel seçim çalışmalarına da hız verdi.

‘Belen bizim sevdamız!’ diyerek, Ak Parti Belen belediye başkan aday adaylarını Seyir Tepesi’nde birlik ve beraberlik kahvaltısında buluşturan Fidan Sarcan, ‘Biz büyük bir aileyiz’ mesajı verdi. Adayın kim olacağına bakmaksızın kenetlenerek, Ak Parti’yi Belen’de zafere taşıyacaklarını söyleyen Fidan Sarcan, aday adayları ile birlikte yerel seçimleri değerlendirirken, Belen hakkında istişarede bulundu.

Bir cevap yazın