Sosyal markete ‘Yaşam’ katan bağış!

İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Koleji her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Kıyafet Toplama Yardım Kampanyası’ kapsamında HBB’ye bağlı İskenderun Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’ne kıyafet bağışında bulundu. Yaşıtlarının kıyafet sıkıntısıyla yeni yılı karşılamalarına gönülleri razı olmayan koca yürekli öğrenciler, sosyal yardımlaşma konusundaki duyarlılıkları ile hem örnek oldu, hem de gönüllerde taht kurdu.

Kolilerce yardım

Görevli Öğretmenler Müge Karalar, Sevinç Kayıkçı ve Nebihe Şahan öncülüğünde Okul Müdürü Mehmet Ali Gezer’in destekleri ile kurulan İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün öğrencileri, ihtiyaç sahibi kişilere ulaşması amacıyla topladıkları kıyafetlerden oluşan 50’den fazla koliyi sosyal market yetkililerine teslim etti.

İskenderun’da faaliyet gösteren HBB’ye bağlı Kadın Gönülleri Sosyal Marketi’ne araçlarla nakledilen kıyafetler, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere özenle düzenlenerek marketteki yerini aldı.

Duyarlılığa teşekkür

İskenderun Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerine, görevli öğretmenlerine ve Okul Müdürü Mehmet Ali Gezer’e teşekkür eden Sosyal Market Görevlileri Nermin Kaynar, Nuray Salkım ve Emine Güven, “Öğrencilerimize duyarlılıklarında ötürü teşekkür ediyoruz. Her yıl düzenlemiş oldukları bu yardım kampanyasında kendileri gibi yaşıtları olan ihtiyaç sahibi öğrencilere destekte bulunuyorlar. Kendilerini yürekten tebrik ediyoruz” dedi.

“Maça davet var”

Sosyal Yardımlaşma konusunda gösterdikleri hassasiyeti 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İskenderun Engelliler Spor Kulübü ile yapacakları gösteri maçıyla bir kez daha gözler önüne serecek olan Özel Yaşam Sağlık ve Adalet Koleji Öğrencileri, 3 Aralık Pazartesi İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda saat 14.30’da farkındalık yaratmayı amaçladıkları maça bütün İskenderun Halkı’nı davet etti.

Bir cevap yazın