Karaağaç’ta eğitim ibresi ‘Yükseliş’i gösterdi

Göreve başladığı günden itibaren ilçede sosyal ve kültürel etkinlikler ile festivallerin yanısıra, eğitime da büyük önem veren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, okul ziyaretleri kapsamında Karaağaç Mahallesi’nde bu yıl eğitime başlayan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Arsuz’a bağlı Haymaseki Mahallesi’nde öğretmenlik yapan, okulun kurucusu İş adamı Nuri Üysen tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Sarı, ilçe sınırları içerisindeki Karaağaç Mahallesi’nde gerek donanım bakımından, gerekse de akademik başarı anlamında çok kaliteli özel okulların her geçen gün sayısının arttığına dikkat çekerek, eğitim adına yapılan katkıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Donanımı ve yeni binası ile göz dolduran Yükseliş Koleji’ni gezen Kaymakam Sarı, eğitime katkılarından dolayı Nuri Üysen’e teşekkür ederek, okulda bulunan özellikle planetaryum, bilim ve sanat galerileri gibi bölümlerin akademik başarıya büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Diğer tüm özel okullarla olduğu gibi zaman zaman Yükseliş Okulları ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ile ortak faaliyetler yürütebileceklerini ifade eden Kaymakam Sarı, okulun Arsuz’a ve bölgeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, gelecek nesillere de katkısına değindi.

Yükseliş Koleji Kurucusu, İşadamı Nuri Üysen de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eğitim adına ihtiyaç duyulabilecek her projede kaymakamlığa destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın