Arsuz için ok yaydan çıktı!

Gençlere sporu sevdirmek ve spor alışkanlığı kazandırmanın yanında, yeni sportif branşların eğlenceli etkinlikler ve oyunlarla tanıtıldığı Arsuz’daki ‘Herkes İçin Spor’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın girişimi ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Belediyesi, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve çeşitli kurum ve kuruluşlarında katkısıyla kent meydanında düzenlenen etkinlikte Kaymakam Musa Sarı, sportif parkurları tek tek gezerek katılımcı öğrencilerle hem yakından ilgilendi, hem de onların coşkusuna ortak oldu.

Ok atma ve dart yarışmalarının startını da veren Kaymakam Musa Sarı, mülki amirliğinin yanısıra spordaki başarısıyla da öğrencilere örnek olurken, önümüzdeki yıl Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle öğrenci festivaline imza atacaklarının müjdesini verdi.

“Bu daha başlangıç”

Geçtiğimiz yıl, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte Ankara’da gerçekleştirdiği temasların sportif festivallerle karşılık bulmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Geçtiğimiz yıl içerisinde Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte Ankara’da federasyonlara yaptığımız ziyaretlerde bizlere verilen sözler üzerine çeşitli federasyonlar tarafından Arsuz’da çeşitli sportif faaliyetleri ve yarışmaların etapları düzenlendi. Herkes İçin Spor Federasyonu Genel Başkanı Sayın Yasin Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmede de bizlere verdikleri destek sözünün ilkini bugün ‘Herkes İçin Spor ve İnteraktif Spor Etkinliği’ ile gerçekleştiriyoruz. Çeşitli sportif etkinliklerin bir arada gerçekleştirileceği etkinliğin yanısıra, önümüzdeki yıl içerisinde de uluslararası bir öğrenci festivalini ilçemizde düzenlemeyi planlıyoruz. Bu konuda desteklerinden dolayı Genel Başkan Yasin Bölükbaşı’na, Genel Sekreter Mustafa Karakuş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın